CBA országos nagybani piaca és logisztikai központja május elején nyitotta meg kapuit a szegedi 5-ös főút és az M43-as találkozásánál. A CBA franchise hálózatának tagjai innen szerzik majd be a zöldséget és a gyümölcsöt. Az 1.400 fedett értékesítőhely mellett egy 12.000 m2-es csarnok is biztosít helyet a termelőknek, viszonteladóknak, felvásárlóknak és kereskedőknek egyaránt.

A 4 hektáron 110.000 m2-en elterülő létesítmény kül- és beltéri világítását közel 3000 darab IBV HUNGÁRIA Kft. által gyártott 771-FAVOURITE LED-es por- és páramentes lámpatest biztosítja. A projektet magyarországi partnerünk a Villumen Világítástechnikai Nagykereskedelmi Kft. valósította meg.

A szigorú minőségi elvárásoknak megfelelő professzionális lámpatestet széleskörű használatra fejlesztették ki. A LED-modulos 771-FAVOURITE ipari lámpatestek a tömített lámpaháznak köszönhetően por, szennyeződés és nedvesség behatolással szemben nagyfokú (IP 65, IP 66 ill. IP 67) védettséget élveznek. IP védettségüknek megfelelően széleskörűen alkalmazhatók elsősorban poros, párás környezetű helyiségek általános célú megvilágítására.

A LED felhasználásra kifejlesztett és optimalizált új opál búrák a piacon egyedülálló 93%-os fényáteresztő képességgel rendelkeznek, egyenletes, homogén, árnyékoktól mentes fényt biztosítanak, a burák eddigi jól ismert tulajdonságainak megtartása mellett, mint vegyi ellenállóképesség, hőterhelhetőség, mechanikai tulajdonságok, UV-állóság stb.

Az üvegszál erősítésű poliészter ház kiváló hő ellenállósággal, mechanikai stabilitással rendelkezik, továbbá ellenáll az időjárás és sok vegyi anyag behatásának, jó villamos szigetelő. A hőmérsékletváltozásokkal szembeni méret- és alaktartása kiemelkedően jó.

További információk itt >