Új időpontban kerül megszervezésre a világ vezető világítástechnikai és épületgépészeti vására: a jubileumi 20. Light + Building kiállítás 2020. szeptember 27. és október 2. között kerül megrendezésre Frankfurt am Mainben.A koronavírus járvány európai terjedése miatt a Messe Frankfurt úgy döntött, hogy a Light + Building 2020 vásárt tavaszról őszre halasztja. (A márciusra szóló már meglévő jegyek 2020 szeptemberében is érvényesek lesznek.)

Ez a nemzetközi vásár egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a piac bemutathassa a csúcstechnológiás LED-es világítási technológiák és az energiatakarékos világítótestek legkorszerűbb választékát. Csapatunk is felkészült erre a nagyszerű eseményre: Az ipari por- és páramentes (IP65, IP66, IP67 standard és kémiai, ütés- és extrém hőmérsékleti ellenállású) lámpáink teljes választéka mellett, megtekinthetik legújabb fejlesztéseinket.


Ünnepeljük együtt a jubileumi Light + Building kiállítást 2020-ban!

A nyári szünet után szeptember 27. és október 2. között szeretettel várjuk az IBV standon, ami 2020-ban a 4.2-es csarnokban, és a C95-es standhelyen lesz megtalálható!

Alig várja már, hogy többet tudhasson meg újdonságainkról?

Kérjük, jelezze szíves érdeklődését IBV kapcsolattartójánál, és kollégánk szívesen küld tájékoztatót új termékcsaládjainkról!