Az IBV Hungária Kft. minőségirányítási rendszere garancia arra, hogy az általunk kiszállított termékek megbízhatóan működnek. Termékeinkkel az európai normáknak és a legmagasabb vevői elvárásoknak megfelelő minőséget nyújtunk.

2003 óta rendelkezünk ISO 9001-szerinti minőségirányítási rendszerrel és tanúsítvánnyal, ezért a gyártási és gyártást támogató folyamataink szabályozottak és az ISO 9001 szabványnak megfelelnek.

2013-ban bevezetett ISO 14001-es Környezetirányítási rendszertanúsításunk célja, hogy környezettudatos vállalatirányításunknak megfelelően, a törvényi előírások és belső szabályozásaink betartásán keresztül, megóvjuk természeti erőforrásainkat, csökkentsük a szennyezéseket és a káros anyag kibocsátásokat, így biztosítva a dolgozóink és a környéken lakók egészségének megőrzését.

Képesek vagyunk termékeink bemintázása során és a gyártási folyamatok közben is termékeink teljes körű minőségi vizsgálatára. Laborunkban EMC (elektromágneses összeférhetőség) és IP (por, szilárd idegen test és víz elleni védelem) vizsgálatokat, valamint termékspecifikus vizsgálatokat is végzünk. A szokásos alapvető dimenziómérések és szilárdsági ellenőrzéseken kívül tudunk olyan különleges gyártmánytulajdonságokat is ellenőrizni, mérni, mint pl. az izzóhuzalos teszt, karcállósági vizsgálat, vagy az anyagok vízfelvételének vizsgálata.

Világítástechnikai termékeink megfelelnek a rájuk vonatkozó egységes európai irányelveknek, szabványoknak, ezért CE jelet viselnek. Ezen túlmenően független, akkreditált vizsgáló intézet(ek) által bevizsgáltak, tanúsítottak és ezért rendelkeznek „ENEC” tanúsító jellel.

Ma a lámpatermékek piacán egy gyártó lámpáinak minősége, azaz megbízhatósága, biztonságos működése meghatározza a gyártó piacon maradását, sikerességét. Lámpagyártásunk középpontjában a minőségi termék előállítása áll, ennek elérése érdekében szervezzük folyamatainkat az alkatrészbeszerzéstől a kiszállításig. A gyártott lámpáinkba csak jó minőségi alkatrészeket építünk be, a gyártás végén minden lámpánkat 100%-os villamos-vizsgálatnak vetjük alá. Folyamatosan fejlesztjük lámpavizsgáló laborunkat, az itt folytatott vizsgálatokkal biztosítjuk, hogy mindig meg tudjunk felelni a szabványi előírásoknak, vevői igényeknek. A speciális tesztelésekkel további tapasztalatok megszerzésére törekszünk, amelyeket az új fejlesztéseink során kamatoztathatunk.