Európai nagyvállalatok az elmúlt években számos esetben telepítették hozzánk műanyag termékeik gyártását. Mind az üvegszál erősítésű poliészter, mind a hőre lágyuló műanyag feldolgozásban sikeresen vettük át partnereink termelését. Az ő bizalmukat irántunk igazolja, hogy az így áttelepített termelési projekt forgalmunk közel 30%-át teszi ki.

Az elmúlt évek folyamán jelentős tapasztalatot szereztünk a műanyag alkatrészeket gyártó szerszámok karbantartása és javítása terén, azáltal, hogy mind a saját, mind a partnereink szerszámairól mi gondoskodunk. Szerszámüzemünk rendelkezik a műanyag feldolgozásnál használt szerszámok legfontosabb megmunkáló és javító berendezéseivel. Ezekkel több száz szerszám folyamatos karbantartását végezzük.

Az évek során elsajátított tapasztalat és szakmai tudás garancia arra, hogy komplex, jelentős technológiai fejlesztést igénylő termelésáthelyezést is teljes egészében le tudunk vezényelni, kezdve a tervezéstől, kísérleti gyártáson át a projekt sikeres befejezéséig.